De vereniging

Voel je thuis!

“Voel je THUIS bij Jupiter” is een initiatief vanuit het bestuur die ervoor moet zorgen dat iedereen een veilig gevoel heeft tijdens het sporten en bij de activiteiten daaromheen.

have fun and feel great

Voel je thuis bij jupiter

Overal binnen de vereniging zie je dus de term “voel je THUIS bij Jupiter” terugkomen. Dit om ons allemaal eraan te herinneren dat we daar samen voor moeten zorgen. Iedereen kan daar een steentje aan bijdragen door rekening met elkaar te houden en te zorgen voor een leuk en veilig sportklimaat.

Onderdeel van “voel je THUIS bij Jupiter” zijn de Vertrouwens Contact Personen. De vertrouwens contactpersoon is er voor iedereen die een laagdrempelig aanspreekpunt nodig heeft binnen de vereniging. Zijn er onderlinge problemen binnen een team, is er iets gebeurt waarover je twijfelt of het wel door de beugel kan of is er iets anders wat je kwijt wilt? Dan zijn de vertrouwens contactpersonen de juiste mensen om naartoe te gaan. Dit alles is volledig te vertrouwen, vervolgstappen zullen pas worden gezet in overleg met degene die naar ons toekomt met een probleem. Dit alles geldt dus voor zowel de mini’s, de jeugd, de senioren als voor de recreanten.

Simone Erkelens-Rietveld

Simone Erkelens-Rietveld

Leeftijd: 32
Team: Jupiter Dames 4
Beroep: Pedagogisch medewerker

Over mij:
Hoi, Ik ben Simone Erkelens- Rietveld en ben 32 jaar. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en werk als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Sinds groep 6 van de basisschool speel ik volleybal dus dat is een hele tijd. Schroom niet om contact met ons op te nemen, we zijn er voor.

Daniëlle Vergeer-Spruijt

Daniëlle Vergeer-Spruijt

Leeftijd: 30
Team: Jupiter Dames 4
Beroep: Dokterssassistente

Over mij:
Ik ben Daniëlle en ik ben 30 jaar. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik werk als doktersassistente.
Sinds groep groep 6 zit ik op volleybal. Mocht er wat zijn kunnen jullie altijd contact met ons opnemen.

Wil je contact met ons opnemen? Mail ons dan!
vcp@jupiteroudewater.nl