De vereniging

Voel je thuis!

“Voel je THUIS bij Jupiter” is een initiatief vanuit het bestuur die ervoor moet zorgen dat iedereen een veilig gevoel heeft tijdens het sporten en bij de activiteiten daaromheen.

have fun and feel great

Voel je thuis bij jupiter

Overal binnen de vereniging zie je dus de term “voel je THUIS bij Jupiter” terugkomen. Dit om ons allemaal eraan te herinneren dat we daar samen voor moeten zorgen. Iedereen kan daar een steentje aan bijdragen door rekening met elkaar te houden en te zorgen voor een leuk en veilig sportklimaat.

Onderdeel van “voel je THUIS bij Jupiter” zijn de Vertrouwens Contact Personen. De vertrouwens contactpersoon is er voor iedereen die een laagdrempelig aanspreekpunt nodig heeft binnen de vereniging. Zijn er onderlinge problemen binnen een team, is er iets gebeurt waarover je twijfelt of het wel door de beugel kan of is er iets anders wat je kwijt wilt? Dan zijn de vertrouwens contactpersonen de juiste mensen om naartoe te gaan. Dit alles is volledig te vertrouwen, vervolgstappen zullen pas worden gezet in overleg met degene die naar ons toekomt met een probleem. Dit alles geldt dus voor zowel de mini’s, de jeugd, de senioren als voor de recreanten.

Cyrelle Spruijt

Cyrelle Spruijt

Leeftijd: 27
Team: Jupiter Dames 2
Beroep: Orthopedagoog

Functies binnen de vereniging:
Kampcommissie (2015 – 2019)
Trainer van jeugdteams (2010 – 2016)
Technische commissie (2019 – heden)
Vertrouwens contactpersoon (2019 – heden)

Robin van der Laan

Robin van der Laan

Leeftijd: 27
Team: Jupiter Heren 1
Beroep: Fysiotherapeut

Functies binnen de vereniging:
Kampcommissie (2015 – 2019)
Trainer van jeugdteams (2011 – 2019)
Technische commissie (2019 – heden)
Vertrouwens contactpersoon (2019 – heden)

Wil je contact met ons opnemen? Mail ons dan!
vcp@jupiteroudewater.nl