DEZE KANJERS HELPEN ONZE VERENIGING

Sponsors

Het succes van onze vereniging is mede dankzij onze sponsors! Hieronder zie je wie deze kanjers zijn en wat jij kunt doen om onze vereniging te sponsoren! Wist je dat je onze vereniging ook gratis kunt spekken?

deze kanjers helpen onze vereniging 

hoofdsponsors

Wil jij onze vereniging helpen? Dat kan!

Onze sponsorpakketten

sponsorpakket brons

€ ….,-

  • Logo op de website

sponsorpakket zilver

€ ….,-

  • Logo op de website

sponsorpakket goud

€ ….,-

  • Logo op de website

let the game begin

Wedstrijdbal van de week

sponsor ons gratis!

sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Jupiter, zonder dat het jou een cent extra kost!
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Jupiter ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Jupiter.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Jupiter ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Jupiter. Voor jou een kleine moeite, voor Jupiter zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Jupiter. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Jupiter hier direct van!

Wat helemaal top zou zijn als de chrome browser-extensie van sponsorklik download! Als je dan even vergeet de winkel te bezoeken via Sponsorklik, krijg je een pop-up met de vraag of je ons wilt sponsoren! Check hier hoe dit werkt.

Je blijft anoniem.

Noch SponsorKliks, noch Jupiter weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Jupiter is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Jupiter niets op.