De vereniging

Nieuwsartikel

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE JUP-NIEUWTJES!

Tijdelijk vervangende locatie trainingen

Van 21 augustus tot en met 9 oktober is Sporthal De Noortsyde gesloten ivm tijdelijke opvang van vluchtelingen. Er is hiervoor gekeken naar beschikbaarheid van zalen in de omgeving van Oudewater. Het lijkt erop dat alle teams één keer per week kunnen trainen.

Voor de senioren is er ruimte in Sporthal De Vaart te Linschoten op maandag (D5 en H2), woensdag (H3 en D3) en donderdag (H1, D1, D2 en D4) op de trainingstijden zoals die zijn aangegeven in de originele tijdsindeling.

Wat betreft de mini’s en de jeugd kan er ook één keer per week getraind worden op de originele trainingstijden in Sporthal de Eiber in Oudewater. Dit gaat specifiek om de volgende trainingen:
Maandag (JB1/JB2)
Dinsdag (JB1/JB2 en mini’s)
Woensdag (MB1)
Donderdag (MC1)
Vrijdag (mini’s)