De vereniging

Nieuwsartikel

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE JUP-NIEUWTJES!

Teamindeling en wedstrijd- en trainingstijden

Beste leden,

We zijn druk bezig geweest met de feedback die we hebben ontvangen op de voorlopige teamindelingen en wedstrijd- en trainingstijden. Dat heeft geleid tot een aantal veranderingen. Kijk dus goed of er voor jou iets veranderd is.

Speciale aandacht voor meisjes b1 dit jaar. We hebben door wat problemen met de indeling ervoor gekozen samen te werken met volleybalvereniging LVV uit Lopik. Zo zal er één training in Oudewater en één training in Lopik plaatsvinden.

De trainingen zullen officieel starten in de week van 30 augustus. Voorlopige wedstrijdschema’s zijn inmiddels te vinden in de app van de Nevobo.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om weer te beginnen. Tot eind augustus!

Groetjes,
De Technische Commissie.