De vereniging

Nieuwsartikel

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE JUP-NIEUWTJES!

Jupiter bouwt aan de toekomst

Onder de bezielende leiding van Bianca, Tanja, Meta, Lizanne, Simone en Shari worden ruim 30 kinderen elke vrijdagmiddag van vier tot vijf spelenderwijs vertrouwd gemaakt met de beginselen van het (mini) volleybal.

Afgelopen vrijdag werden zij verrast met 30 nieuwe volleyballen, speciaal voor mini’s. Deze werden beschikbaar gesteld door Henk Maaijen Timmerwerken. Henk speler van het eerste herenteam van Jupiter wil hiermee iets terug doen voor al het volleybalplezier, dat hij zelf bij Jupiter vindt. Deze geste wordt door de kinderen en begeleiders bijzonder op prijs gesteld. Op de woensdagmiddag trainen de gevorderde mini’s onder leiding van Marco en Theo.

Binnenlopen kan vrijblijvend elke vrijdag bij sporthal de  Noort Syde.