De vereniging

Nieuwsartikel

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE JUP-NIEUWTJES!

Jupiter & Corona

Met de verruimde coronamaatregelen van de overheid is het mogelijk vanaf 1 september in de Noort Syde en andere sporthallen weer te gaan volleyballen. De voorbereiding voor het nieuwe seizoen 2020-2021 kan zodoende van start. Echter, de coronapandemie is zeker niet voorbij en dus is het belangrijk tijdens het volleyballen (trainingen en wedstrijden) een aantal extra maatregelen in acht te nemen om op een veilige manier te kunnen sporten. Dit document is het coronaprotocol van Volleybalvereniging Jupiter Oudewater en is gebaseerd op de algemeen geldende coronamaatregelen vanuit de overheid, de protocollen van de Nevobo (d.d. 1 september 2020) en NOC*NSF. Het doel van dit document is om de afspraken en richtlijnen duidelijk te maken richting de leden.

Deze richtlijnen zijn van toepassing op zowel de trainingen als (oefen)wedstrijden. De Nevobo heeft aangegeven op 1 september te komen met een protocol rondom de wedstrijden. De naleving van dit coronaprotocol is een verantwoordelijkheid van alle leden binnen Jupiter.

Bekijk hier ons coronaprotocol, de spelregels om veilig te sporten en de plattegrond voor de looproute.