• Recreanten

  Elke week lekker ballen...
  Elke dinsdagavond van 21.00 t/m 22.30 uur is het weer een belevenis in sporthal De NoortSyde. Om deze tijd trainen en spelen de recreanten van volleybalvereniging Jupiter. Een bont gezelschap mannen en vrouwen met uiteenlopende leeftijden en spelniveaus. En dit gaat heel goed samen!
  Er wordt uiteraard getraind, maar vooral onderlinge wedstrijden gespeeld waarbij de betere spelers de andere altijd helpen. Het is een hechte club, waarbij plezier en samenspel voorop staan. Dat zou best eens iets voor jou kunnen zijn!

  Na afloop kun je gezellig napraten evt. onder het genot van een drankje in de kantine.
  Jupiters recreanten zijn er in vele beroeps- en leeftijdscategorieën: van chauffeur tot projectmanager en van huisvrouw tot ondernemer. Allemaal ongeveer tussen de 25 t/m 65 jaar. Dat dit veelkleurige gezelschap toch een hechte en gezellige club vormt, bewijst dat je in volleybal elkaar altijd vindt.

  Of ook meedoen in de competitie
  Als recreant heb jij het voor het zeggen. Alleen op dinsdagavond ballen? Prima, maar je kunt ook meedoen aan regionale toernooien. Op termijn kun je mogelijk in een van de gemengde teams deelnemen aan de recreantencompetitie. Of bij het damesteam dat door de week competitie speelt.
  Van september t/m april speel je dan ongeveer eens in de twee weken een wedstrijd. Sinds een aantal jaren zijn er ook twee damesteams, die ook op enkele zaterdagen een toernooicompetitie speelt.

  Werken aan je techniek met een echte trainer
  De training krijg je van een trainer of recreant die met name werkt aan onze praktische techniek en spelsituaties. Onze ervaring is dat met maar een beetje techniek het spelplezier al met sprongen toeneemt. Daarnaast is samen spelen met meer ervaren spelers natuurlijk ook erg leerzaam. De competitiedeelnemers en de damesteams krijgen nog een aantal aanvullende trainingen op de woensdagavond.

  Toernooien en Feestjes
  Als recreant heb je ook de mogelijk mee te doen aan interne en externe toernooien. Jupiter wordt geregeld uitgenodigd door volleybalverenigingen uit de regio om deel te nemen aan leuke toernooien.
  Daarnaast organiseren we natuurlijk zelf ook de nodige activiteiten. Zo spelen we jaarlijks om de titel “recreant van het jaar". Meld je aan voor een gezellige gratis proefavond!

  Geregeld organiseren we een aantal dinsdagavonden speciaal voor geïnteresseerden. Onder begeleiding van een ervaren speler maak je onze ‘dinsdagavond experience’ eens helemaal mee.