De vereniging

Nieuwsartikel

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE JUP-NIEUWTJES!

schoolvolleybaltoernooi

Woensdagmiddag 31 januari vond het schoolvolleybaltoernooi plaats in Oudewater. Jupiter organiseerde dit spektakel opnieuw na groot succes vorig jaar. Negentig kinderen van vier verschillende scholen in Oudewater deden mee. In totaal waren er achttien teams die hebben gestreden om kampioen te worden. Als voorbereiding hebben de kinderen in de gymles al geoefend met volleybal. Ook hebben alle onderbouwklassen een clinic gekregen van de mini-trainers van Jupiter. Vervolgens hebben de scholen van groep 4 en 5 meerdere teams afgevaardigd. Na een korte uitleg startte woensdag de wedstrijden. Er werd flink geyelld door de teams. Ze werden ook hard aangemoedigd door het publiek dat ook in grote getalen aanwezig was. In totaal werden er zeven rondes met wedstrijden gespeeld. Tussendoor kregen de kinderen ook allemaal nog een glaasje verfrissende limonade in de kantine. Toen was het tijd voor het spannendste moment van de middag: de prijsuitreiking. Het was zeer spannend, want de nummer 2 en 3 van groep 4 scheelden maar 1 punt op het doelsaldo! Bij zowel groep 4 als groep 5 was een mooi gekleurd podium. De nummers 1, 2 en 3 wonnen een mooie beker en alle kinderen gingen naar huis met een oorkonde en een bal om thuis verder te gaan met volleyballen.

Uitslag:

Groep 4

1. Mariaschool team 2
2. Jozefschool team 2
3. Immanuelschool team 2

Groep 5:

1. Jozefschool team 2
2. Mariaschool team 3
3. Immanuelschool team 3