De vereniging

Nieuwsartikel

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE JUP-NIEUWTJES!

Grote Clubactie: Koop een lot en steun onze vereniging!

Ook dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie! Wij zetten ons in voor de vereniging en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.
De start van de landelijke notenverkoop is op zaterdag 23 september. Koop een lot en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Loten kopen
Via de QR code zijn de loten makkelijk te bestellen en je ziet gelijk in je persoonlijk online overzicht hoeveel je er hebt verkocht en of je misschien wel topseller bent! Wat helemaal slim is – is dat je je persoonlijke QR code online kan plaatsen zodat al je online vrienden een lot van je kunnen kopen. Super handig! Mocht je toch liever een papieren lot verkopen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Vandaar dat je deze week een persoonlijk boekje krijgt. Vul al de gegevens in en lever je boekje UITERLIJK voor 7 november in bij je eigen trainer/coach.

Wil jij meteen een lot kopen! Wat super fijn. Via de volgende link kun je je lot bemachtigen: https://lot.clubactie.nl/lot/volleybalvereniging-jupiter-oudewater/448617

We doen het samen! We gaan er met z’n allen voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving. Heel veel succes met de verkoop!