De vereniging

Nieuwsartikel

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE JUP-NIEUWTJES!

Gewéldige 1e editie schoolvolleybaltoernooi
Een mega opkomst van 120 kinderen, afkomstig van de verschillende Oudewaterse basisscholen, zorgde op woensdag 1 februari voor een hele gezellige drukte in sporthal De Noort Syde. Volleybalvereniging Jupiter en ‘Oudewater Vitaal’ hadden de eerste editie van het Oudewaterse schoolvolleybaltoernooi tot in de puntjes geregeld. In drie verschillende niveaus speelden de kinderen wedstrijdjes tegen elkaar bestaande uit twee sets van 7 minuten spelen. Bij niveau 1, dat door de kinderen uit groep 3 werd gespeeld, mag je de bal over het net gooien en wordt alles gevangen. Groep 4 speelde niveau 2, daarbij moet de eerste bal van een rally geserveerd worden. Bij niveau 3 (kinderen uit groep 5) wordt het nog iets moeilijker: de eerste bal die over het net komt mag niet gevangen worden, maar moet gespeeld worden naar een teamgenoot. Dit zijn ook de echte regels bij het CMV (Cool Moves Volley), de methode die bij Jupiter gehanteerd wordt. De kinderen pakten het heel leuk op en er werden spannende potjes gespeeld! Per niveau kon er maar één de winnaar zijn en dat waren de volgende teams:

Niveau 1, groep 3: mariaschool team 1
Niveau 2, groep 4: jozefschool, team 2
Niveau 3, groep 5: jozefschool team 1