De vereniging

Nieuwsartikel

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE JUP-NIEUWTJES!

Restant competitie seizoen 2021-2022

Seniorencompetities: geen promotie en degradatie, geen kampioen. Jeugdcompetities: eindstand bepalen op basis van quotiënt, wel kampioenen A-, B- en C-jeugd voor afvaardiging nationale gesloten clubkampioenschappen.

Deze week zijn er door het Bondsbestuur van de Nevobo besluiten genomen rondom de competitie seizoen 2021-2022. Eerder werd al aangegeven dat er geen PD-wedstrijden zouden plaatsvinden om zo ruimte te maken voor het uitspelen van de competitie. Om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk wedstrijden plaats konden vinden is er ook voor gekozen de invalbepalingen te versoepelen. Echter heeft dit niet geleid tot waar de Nevobo op gehoopt had.

Lees meer op https://www.volleybal.nl/nieuws/restant-competitie-2021-2022