De vereniging

Nieuwsartikel

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE JUP-NIEUWTJES!

Grote Clubactie

In de periode 18 september tot en met 30 november zijn er loten verkocht voor de ‘’grote clubactie’’. Een lot kost €3,- en per lot gaat er €2.40 naar Jupiter, hiermee kan de vereniging nieuwe materialen kopen en leuke uitjes organiseren. In 2020 zijn er 226 loten verkocht, en dit jaar 521 loten. Hiermee hebben wij een opbrengst van €1.216,44

Om het dit jaar iets anders aan te pakken heeft de sponsorcommissie er een wedstrijd aan verbonden. Het senioren team met de meest verkochte loten ontvangt een schaal bittergarnituur bij de eerstvolgende thuiswedstijd!

Om jullie niet langer meer in spanning te houden willen wij Dames 3 feliciteren! Jullie hebben maar liefst 58 loten verkocht. Niet alleen bij de senioren zijn de loten goed verkocht, ook bij de jeugd en mini’s. Bij de jeugd feliciteren wij Meisjes C1, jullie hebben 54 loten verkocht! En bij de mini’s feliciteren wij Groep 5 met een fantastische verkoop van 168 loten! In het nieuwe jaar zullen wij jullie verassen met een presentje. Wij willen elke verkoper enorm bedanken voor alle inzet.