De vereniging

Nieuwsartikel

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE JUP-NIEUWTJES!

Corona update

Dag allen,

Weer even een Corona-protocol update. Tijdens de persconferentie gisteren zijn aanvullende maatregelen afgekondigd. Dit heeft tot gevolg dat:

  • Alle competities, inclusief de Eredivisie- en jeugdcompetities, worden stilgelegd.
  • Jeugdteams tot 18 jaar mogen ‘gewoon’ blijven trainen. Wedstrijden onderling met teams van de eigen club zijn toegestaan. (We zijn in overleg met de TC aan het kijken om deze trainingen op dinsdag en donderdag te houden, de teams zullen hierover worden geïnformeerd via de TC).
  • Voor 18 jaar en ouder geldt dat trainingen uitsluitend zijn toegestaan met een maximale groepsgrootte van 4 personen per veld en met continue inachtneming van de 1,5 meter afstandsregel. In principe is de sporhal dicht. Openingstijden zullen in lijn zijn met de trainingsdagen voor de jeugd (alleen op dinsdagen en donderdagen. Dit zijn de dagen waarop waarschijnlijk de trainingen voor de jeugd zullen worden gehouden). Hierover zullen we jullie informeren.

Gezonde groet,
Namens het Corona comité