De vereniging

Nieuwsartikel

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE JUP-NIEUWTJES!

Definitieve indeling en wedstrijd/trainingstijden 2020/2021

Beste Jupiter leden,

Na veel overleg en hier en daar wat geschuif in tijden zijn we tot een team- en tijdsindeling gekomen die hopelijk voor iedereen goed is. Naar aanleiding van reacties die we hebben gekregen op de voorlopige indelingen zijn er wel nog wat dingen veranderd. Dit is zoveel mogelijk besproken met de betreffende teams of betrokkenen. Zoals wellicht bekend bij jullie zijn de aanvoerders van de seniorenteams uitgenodigd voor een bijeenkomst om het een en ander toe te lichten vanuit de technische commissie.
De indeling en de trainigs- en wedstrijdtijden zijn te vinden op de teampagina’s.

Hoe dan ook hebben we alweer ontzettend veel zin in komend seizoen. De trainingen beginnen officieel in de week van 24 augustus. Echter is er de mogelijkheid om in de zomer ook gebruik te maken van de zaal. Dit kan in overleg met de technische commissie. Deze zijn te bereiken via TC@jupiteroudewater.nl.

Tot in augustus!

Jop Verweij, Cyrelle Spruijt, Leonie Verbree, Vivian Streng en Robin van der Laan.