• Competitie

    De heren-, dames- en jeugdteams spelen in de volleybalcompetitie van de Nevobo (Nederlandse Volleybalbond). We spelen in de regio West.

    De seniorenteams spelen in de seniorencompetitie, waarbij per seizoen één competitieronde wordt gespeeld. De jeugd speelt in de jeugdcompetitie (onderverdeeld in A, B en C), zij spelen een voorjaars- en een najaarscompetitie. De teams worden door de Nevobo jaarlijks ingedeeld naar niveau in verschillende poules. In elk poule wordt er gestreden om het kampioenschap, die gepaard gaat met een promotie naar een hoger niveau. De tussenstand in de competitie kun je inzien via de NeVoBo.

    Voor de jonge jeugd is door de Nevobo een geweldige dynamische volleybalvorm ontwikkeld namelijk Cool Moves Volley (CMV). Je hebt bij CMV 6 verschillende niveaus. Volleybal is best een moeilijke sport, daarom is er speciaal voor kinderen een makkelijke manier bedacht om volleybal stapsgewijs aan te leren. Deze stappen worden 1 voor 1 aangeleerd met als uiteindelijk doel het beheersen van het volleybalspel. Wanneer de jeugd Cool Moves Volley speelt dan is er ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen. Er wordt door de Nevobo samen met de volleybalverenigingen in Nederland verschillende CMV toernooien georganiseerd.

    De recreanten spelen niet wekelijks in een competitie, maar hebben (minder vaak dan in de reguliere competitie) eigen uit- en thuiswedstrijden tegen recreantenteams van andere verenigingen. Voor meer informatie over de recreanten klik hier.