• Aan het begin van het nieuwe seizoen, na een zonovergoten zomer met 2 hittegolven, is het goed om als voorzitter jullie weer op de hoogte te brengen van een aantal belangrijke zaken.

  De werkgroep Nieuwe Privacywetgeving omtrent de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft na het externe beleid nu ook het interne beleid geregeld. Er is vastgelegd binnen de vereniging welke mensen van welke persoonsgegevens gebruik mogen maken. Ook loopt het aanvragen van de VOG’s voor de trainers nog. Aan het begin van de competitie zullen er ook weer teamfoto’s voor op onze website worden gemaakt, dus dan is dat netjes geregeld.

  De TC (technische commissie) heeft weer haar uiterste best gedaan om de teamindeling en de trainings-/wedstrijdtijden zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen, waarvoor mijn hartelijke dank. Er zijn echter nog een aantal teams, waaronder ook jeugdteams, zonder (vaste) trainer! Dat kunnen we toch NIET maken, dus ik vraag je om nog eens goed na te denken, waarom jij geen trainer zou willen zijn (je mag ook voorzitter worden en dan ga ik training geven)!

  Voor de senioren staat vanaf nu de te bekijken en te bestellen sportkleding op de website van Sporthuis. Je kunt niet online bestellen, maar je kunt Sporthuis wel een mailtje met je bestelling sturen.

  Om de saamhorigheid binnen de vereniging te verhogen, heeft onze nieuwe commissie "Jupiter Bruist" voor alle senioren op zaterdagmiddag 14 september een openingstoernooi met aansluitend een feestavond georganiseerd.

  De Denktank gaat de Grote Club Actie weer organiseren en zal de boekjes met de te verkopen loten na het jeugdtoernooi op zaterdagochtend 14 september uitdelen. We hopen natuurlijk weer op een goede opbrengst! Tegelijkertijd is er dan de mogelijkheid om, mocht dat nodig zijn, je wedstrijdshirt te ruilen.

  Rest mij jullie allemaal een heel fijn seizoen toe te wensen met veel speelplezier, weinig blessures en misschien wel weer een kampioenschap!

  Met sportieve groet,
  Michel de Goeij.