• Aan het begin van 2019 wens ik alle leden van Jupiter (en hun ouders) het allerbeste toe voor het nieuwe jaar. Veel geluk, gezondheid, voorspoed, spelplezier en overwinningen.

  Tijdens het Nieuwjaarstoernooi voor alle jeugdleden en senioren, dat op vrijdagavond 4 januari om 20.00 uur wordt gehouden, kunnen de Nieuwjaarswensen worden uitgewisseld en de overtollige kilootjes er weer vanaf worden gespeeld. Allen van harte uitgenodigd!

  In de eerste helft van het seizoen kunnen we bij de jeugd de kanjertjes Feline, Meike, Britt, Renske en Tara van mini niveau 4 feliciteren met hun kampioenschap (de senioren moeten altijd een compleet seizoen strijden). Laten we er met z’n allen weer lekker fanatiek tegenaan gaan, zodat we in deze tweede helft nog meer kampioenen krijgen. Ook is het huidige meisjesteam MB1, op 11 december bij het Jeugdsportgala in het stadhuis, uitgeroepen tot jeugdsportteam van het jaar 2018!

  De leden van de Denktank hebben binnen Jupiter voor de vierde maal de organisatie van de Grote Club Actie op zich genomen met een mooie netto-opbrengst van ruim 750 euro! Van deze opbrengst kunnen weer leuke jeugdactiviteiten georganiseerd worden!
  Daarnaast heeft het bestuur in november de actie met de speculaaspoppen gehouden. In de afgelopen algemene ledenvergadering is deze actie geëvalueerd en in de aankomende algemene ledenvergadering zal besloten worden of in maart de actie met de stroopwafels doorgang zal vinden. Omdat deze vergadering over het algemeen geen grote bezettingsgraad heeft, willen we graag van elk seniorenteam 2 afgevaardigden, zodat de teams bij besluitvorming goed vertegenwoordigd zijn.

  Afgelopen jaren zijn we bezig geweest met Veilig Sportklimaat. De vertrouwenscontactpersonen, Cyrelle en Robin, hebben zich gepresenteerd bij alle jeugdteams en hebben alle jeugdleden en mini’s voorzien van een trainingsshirt met de tekst “Voel je THUIS bij Jupiter”. Nu wordt nog het verkrijgen van de VOG’s voor de trainers door de TC opgepakt.

  Het eindfeest van het seizoen wordt gehouden op de laatste speeldag. Dat is zaterdagavond 13 april en de A-jeugd en alle senioren zijn hierbij uitgenodigd.

  Rest mij jullie allemaal een prettige tweede helft van het seizoen toe te wensen.

  Met sportieve groet,
  Michel de Goeij.