• Binnen het bestuur is het idee geboren om in plaats van een contributieverhoging een verkoopactie van speculaaspoppen en stroopwafels te gaan organiseren. Deze actie is speciaal voor de senioren bedoeld, want de jeugdleden hebben hun best al gedaan met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie. In november doen we de speculaaspoppen en in maart de stroopwafels. In beide maanden zal er 10 euro automatisch van je bankrekening worden geschreven. Elk seniorlid krijgt bij de training eerst 5 speculaaspoppen (en later 5 pakjes stroopwafels), die hij of lekker zelf mag nuttigen of aan familie/vrienden/kennissen kan verkopen voor 2 euro per stuk, zodat hij zijn 10 euro weer heeft terugverdiend. Zo kunnen we onze clubkas weer een beetje spekken en uit de rode cijfers blijven z√≥nder een contributieverhoging te hoeven doorvoeren. Wij rekenen op jullie medewerking, maar mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan ben je welkom op maandag 26 november om tijdens onze jaarvergadering jouw argumenten te komen vertellen.

    Hartelijke groet, namens het bestuur,
    Michel de Goeij.