• Na een zonovergoten zomer en aan het begin van het nieuwe seizoen is het goed om als voorzitter weer eens van je te laten horen. In dit stuk zal ik vertellen welke stappen we hebben gemaakt ten aanzien van een aantal belangrijke zaken.

  De werkgroep Veilig Sportklimaat (Voel je THUIS bij Jupiter) met afgevaardigden vanuit de TC en het bestuur, hebben het voor elkaar gekregen om samen met onze twee VCP’s (Cyrelle Spruijt en Robin van der Laan) een beleidsstuk te schrijven, dat binnenkort naar jullie gemaild zal worden. Dit stuk zal vergezeld gaan met een beleidsstuk over het instellen van VOG’s bij de trainers/coaches. De trainers zullen eerst zelf, bij een trainersbijeenkomst in september, verder geïnformeerd worden.

  De werkgroep Nieuwe Privacywetgeving omtrent de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft het externe beleid reeds afgerond (en is al naar jullie gemaild) en gaat het nu intern verder uitrollen. Er zullen aan het begin van de competitie weer teamfoto’s voor op de site worden gemaakt, dus dat moet netjes geregeld worden.

  De TC (technische commissie) heeft weer haar uiterste best gedaan om de teamindeling en de trainings-/wedstrijdtijden zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen, waarvoor mijn hartelijke dank.

  Bij dames 1 is Marco Spruijt de laatste paar maanden van het vorige seizoen begonnen als trainer en zal dat ook dit seizoen gaan doen. Welkom terug op het “oude” nest! Binnenkort zal het contract opgemaakt en getekend worden, vergezeld met een fotomomentje voor in de IJsselbode. Daarnaast is dames 1 door ‘Jumbo Oudewater’ in het nieuw gestoken en heeft heren 1 ‘Dirk van Holland B.V.’ zover gekregen om datzelfde te doen. Veel plezier met jullie nieuwe outfit.

  Om onze financiën gezond te houden, gaan we naast de verkoop van loten van de Grote Clubactie door de jeugdteams óók een verkoop organiseren door de seniorenteams van speculaaspoppen in november en pakjes stroopwafels in februari/maart. In de bestuursvergadering van september zal bekeken worden hoeveel poppen/pakjes ieder senior lid moet afnemen. Jullie horen hier dus spoedig meer over.

  Rest mij jullie allemaal een heel fijn seizoen toe te wensen met veel speelplezier, weinig blessures en misschien wel weer een kampioenschap!

  Met sportieve groet,
  Michel de Goeij.